Adviesgesprek aanvragen? 0416 - 344 944
Kunnen wij je helpen?
Aankoop

Hoe bepaal ik mijn bod?

Hoe bepaal ik mijn bod?
Gepubliceerd op 04 september 2024

Je hebt het vast en zeker meegekregen: de stijgende huizenprijzen! Elke dag is er wel een nieuwsartikel te vinden over stijgende prijzen, overbieden en een oververhitte huizenmarkt. Hoe bepaal je dan je bod? We geven je een aantal tips en bieden de helpende hand!

Bekijk de actuele marktcijfers

Jouw financiële mogelijkheden

Om een bod uit te kunnen brengen, moet je natuurlijk ook weten wat je (maximaal) kunt bieden. Het is daarom belangrijk om jouw financiële mogelijkheden in kaart te brengen. Heb je bijvoorbeeld een studieschuld, een (nog te verkopen) huis of andere zaken die jouw leencapaciteit beïnvloeden? Een financieel adviseur maakt dit samen met jou inzichtelijk. Heb je nog een huis om te verkopen? Onze makelaars kennen de lokale markt als geen ander en geven je tijdens een vrijblijvend en kosteloos verhuisadviesgesprek een (geschatte) opbrengst van je huis. Een financieel adviseur kan met deze prijs rekenen en zo weet jij wat jouw financiële mogelijkheden zijn.

Plan een vrijblijvend en kosteloos verhuisadviesgesprek!

Samen sta je sterker

Een huis kopen doe je niet elke dag. Laat je daarom adviseren door een ervaren aankoopmakelaar van Staete. Met jarenlange ervaring, ondersteund door historische data, weet je zeker dat je goed geholpen wordt. Samen sta je sterker en vergroot jij jouw kansen op deze huizenmarkt!

We hebben nog een aantal handige links voor je:

Hypotheek en taxatiewaarde

Ga je overbieden op een huis? Houd hierbij rekening met hoeveel geld je kunt meefinancieren. Je kunt tot maximaal 100% van de waarde van de woning financieren. Een taxateur bepaalt die woningwaarde. Als de taxatiewaarde lager uitvalt dan de prijs die jij ervoor geboden hebt, moet je het verschil met eigen middelen financieren.

We helpen je graag verder!

Wil je meer weten of heb je een andere vraag? Stel ze eenvoudig via WhatsApp! We helpen je graag verder.

Tags
  • Hypotheken
  • aankoop

Meer weten?

Jan van de Nieuwegiessen

Jan van de Nieuwegiessen - Ik help je graag bij het realiseren van jouw droom. Om de mogelijkheden te ontdekken en ook om te kijken of jouw financiële situatie nog wel past. Met meer dan 20 jaar ervaring kun je rekenen op goed advies maar bovendien eerlijk en glashelder. Niet alleen advies wat nu bij jou past maar ook juist in de toekomst.

Mail mij